Casa > Notícies > Contingut

Selecció i disseny de prestatgeries de supermercats

Jun 19, 2017

Els prestatges d'alt nivell solen posar marques més petites, prestatgeries de supermercats, marques regionals de mercaderies. Com que els petits productors de marca generalment no tenen massa pressupost per posar els seus productes en una millor posició. Aquests béns són generalment seleccionats per l'administrador de la botiga local, en lloc de per la junta de decisió de la seu del supermercat. Si teniu una petita marca de confiança, feu-ho anar a comprar.

Però hi ha algunes marques especials o menjar ètnic, l'estanteria de supermercats es col·locarà en un prestatge més alt, i el preu no és barat, espera que els clients lleials, independentment de com comprar, no considerin específicament la ubicació de les mercaderies.

Les prestatgeries mitjanes, és a dir, des de dalt cap avall les prestatgeries de tres nivells, generalment considerades com a zona central, posen els productes més venuts i altres marques importants. Els elements actius es col·loquen generalment al centre de les prestatgeries i davant del nivell de la línia de visió del consumidor.

Per aconseguir aquesta millor posició, els fabricants de vegades han de pagar el supermercat. Pel supermercat, els béns a baix preu en aquesta àrea també són inútils, Supermercats per a l'estant, pel que bàsicament es pot veure el preu més elevat o el benefici de les mercaderies.

Hi ha algunes marques mitjanes per tal de tancar els productes de marca, els seus fabricants estan disposats a pagar els diners aquí i el preu d'aquestes marques serà molt menor. A més, l'estanteria de supermercats, de fet, a la zona central de sota dels prestatges solen trobar productes molt més baixos de productes similars.

Àrea d'alçada de la vista de la línia dels nens, generalment farà que un nen vulgui, però també prou del producte. Si no deixa el nen a casa i realitza compres, una botiga de compres passarà una mitjana del 10% al 40% dels diners. Si no gasteu diners no és realista, doneu-vos un pirulí, un globus, una llauna de begudes refrescants, una mica de fruit Ye Hao, almenys, deixeu-los callar i comprar coses.

A la part inferior de la prestatgeria, en general, es posa la marca pròpia de la botiga, el prestigi de supermercat sense marca i els grans productes d'embalatge. A causa de la seva pròpia marca que del líder del mercat en el mateix tipus de diferència de marca, el preu és baix, estimat per molts consumidors. De fet, molts productes de marca i fabricants de marca pròpia de supermercats són els mateixos. Atès que els consumidors sempre trobaran maneres de trobar aquestes marques barates, no és necessari disposar-ne la ubicació.

Tot i que el gran paquet de mercaderies és el supermercat i el Sam Club (Sam's Club) i la bona ciutat (Costco), aquestes tendes per competir i llançar-se, a terra perquè són voluminoses, l'estanteria de supermercats en un altre lloc no és apropiat, els consumidors intel·ligents, naturalment, no es perdi Aquests preus de productes competitius, hi ha grans caixes de cereals, grans ampolles d'oli d'oliva, grans rotlles de paper higiènic d'envasos, etc.

Els supermercats són bàsicament en l'ús d'il·luminació incandescent, perquè la llum incandescent produirà un color familiar, però no l'energia no és un lloc perfecte, per la qual cosa alguns experts suggereixen una nova generació de llums de font de llum. Encara que la majoria dels supermercats actualment són substituïts per llums fluorescents per a llums LED, per augmentar la lluminositat, millorar la velocitat de visualització i compra a un millor efecte, però encara no es pot produir de forma natural o familiar amb el color de la funció, és a dir, l'ús De barreja en pols fluorescent, I afegit vermell, prestatge de supermercats verd, blau i un altre agent lleuger per enviar un color clar diferent. Com és la llum a les prestatgeries de l'elecció i el disseny del supermercat?

La diversitat de colors de la llum LED, és a dir, un llum LED de luxe fresc, dóna una sensació genial i fa que tots els colors mantinguin els colors primaris i prop dels colors primaris; Tub de luxe LED càlid, que dóna una sensació càlida, com una làmpada fluorescente. Per augmentar el color de l'original, fent èmfasi en l'ombra de color taronja groc, reduïu la llum vermella, el llum LED calenta, produeixi un sentiment càlid, igual que la llum, Llum original, prestatgeries de supermercat de color blau clar, ombra de llum verda; Tub de llum blanca fresca, produeix un sentiment genial, manté el color original, el color de l'objecte, per enfortir la llum groga, reduint el paper de la llum vermella i l'ombra freda. Les dues llums anteriors s'han d'utilitzar per a la zona de vendes, si la llum fluorescent en els febles, augmentarà l'efecte de la llum vermella incandescent serà millor.