Casa > Notícies > Contingut

Composició principal de prestatgeries de supermercats

Jul 01, 2017

Els components principals de les prestatgeries del supermercat són els següents: des de la columna, el sòl, els laminats de prestatgeries de supermercats, el pla posterior, el sostre, el suport, el peu, el prestatge de supermercats, el deflector, la barra de preus i altres components. Diferents models de diferents components, la part posterior pot ser el backplane central, la xarxa posterior, l'orifici. Rentadora també amb caixes de llum, llums, tanques publicitàries, etc.

A mesura que augmenta la temperatura, el consum de subministraments d'estiu s'escalfarà, beure, protector solar, filtre solar, mosquiteres, bobines de mosquits, estores, revestiments i altres mercaderies que es converteixin en mercats de productes bàsics populars. Les promocions de supermercats són riques i acolorides, algunes polítiques preferencials i fins i tot arriben al 50%. La indústria va dir que aquest estiu subministra consums abans del que és habitual. L'estiu és el pic del consum de begudes, sucs de sucs de fruites, begudes de te de prestatgeries de supermercats, begudes amb llet ... ... una varietat de begudes amb abric colorit, ple de prestatges de supermercats abans. Encara que s'incrementen diverses marques de begudes, però des del supermercat per obrir la festa d'estiu, les vendes de begudes representen una posició important. Des de la seva entrada al maig per promoure l'augment de la força, les vendes de productes embotellats de Supermercats d'Estanteria han experimentat un creixement important. Tant si la nova versió dels articles d'estiu com d'una varietat de marques participen en articles promocionals, les vendes són impopulars.

Moltes fotos que podem veure després d'això no són el que volen, les prestatgeries de supermercats, de fet, més de l'espectacle és una representació de les coses, Supermercat de prestatgeries, així que en aquest moment encara cal comprendre, realment quan trieu , Hauríeu de veure què és millor. De fet, Supermarket Shelving l'efecte de la imatge real és ajudar-nos a personalitzar i seleccionar el prestatge, de manera que quan l'ús real del temps no sigui raonable, l'estanteria de supermercats en aquest moment encara necessita atenció.

Sabem les prestatgeries del supermercat quan la fotografia necessita explicar amb detall la situació bàsica d'alguns prestatges, una bona imatge del seu compte és un bon paper, i ara moltes persones poden explicar detalladament els avantatges d'alguns prestatges, a la L'elecció específica del temps o bé hauria de veure com tractar és la millor, segurament esperem que tothom pugui triar els prestatges quan puguin conèixer el valor d'aquest prestatge, Supermercat de prestatges només després de l'ús d'un objectiu per avaluar.

Els prestatges de supermercats de botigues de conveniència com dissenyar el disseny del principiant són coses més problemàtiques, es combina el disseny i decoració de supermercats i la mida de l'equipament de supermercat convencional. En primer lloc, en el disseny d'aquesta peça, primer heu de localitzar l'empresa principal de quina categoria, el supermercat general de botigues de conveniència de les mercaderies són begudes alcohòliques i tabac, begudes, aliments no bàsics (galetes, aperitius, aliments cuinats, Menjar, tònic, etc.) Verdures, fruites, mariscs, Supermercats Prestatges de productes carnis frescos, productes de soja, productes de farina, aliments cuits Lu Cai, pickles kimchi, congelats, etc.), gra i oli, condiments, necessitats diàries (rentat Dia, gèneres de punt, paper higiènic, cuina sanitària, productes de plàstic, productes d'acer inoxidable, etc.), Supermercat de prestatgeria, subministraments d'oficina, supermercats, prestatgeries, maquinari, petits electrodomèstics, roba de llit, petites matèries com joies petites.

Disposició: el cash register general de supermercats petits es troba a la porta de l'esquerra, si l'estructura i els motius de la línia es poden localitzar al costat dret de la porta, els objectes de valor de l'estanteria de supermercats situats a la part posterior de la caixa registradora i Al costat de la caixera davant de la porta per col·locar els armaris de la vitrina de la beguda i els vitrines de iogurt, petits articles fàcils de robar i difícils de trobar pels clients, de manera que generalment es comercialitzen petites mercaderies al voltant del caixer, Alimentació bàsica, necessitats diàries col·locades a l'esquena, productes vinculats a la Junta, fàcils de comprar als clients, prestatgeries de supermercats, si és una façana comercial o menjador i entreteniment a prop de la botiga de queviures ràpida i alimentària necessita cada dia fer 3- 5 seccions de les prestatgeries poden ser, Prestatgeries del supermercat al canal principal, com a mínim 0,9-1,2 m, Prestatgeries de Supermercats Part de la zona per conflicte de superfície i equipament poden quedar almenys 0,6 metres , La selecció de la mida del prestatge Nakajima 1,4 m -1,6 m no pot ser massa alta.