Casa > Notícies > Contingut

Prestatgeria de supermercats Fàcil instal·lació

Jul 11, 2017

Els components principals de les prestatgeries del supermercat són els següents: des de la columna, el pis, els laminats, el prestatge, el sostre, el suport, el prestatgeries, el supermercat, la barana de preus i altres components. Els diferents models de diferents components, la part posterior pot ser el backplane central, la xarxa posterior, l'orifici de l'estanteria de supermercats. Rentadora també amb caixes de llum, llums, tanques publicitàries, etc.

Prestatgeries de supermercats ben dissenyades, fàcils d'instal·lar, prestatgeries de supermercats duradores, aptes per a supermercats, botigues, botigues i altres productes de presentació. Càrrega general de 200KG per capa. Prestatgeries de supermercats A les botigues de supermercats, els prestatges van representar la gran majoria de supermercats, les prestatgeries de supermercats, com posar-ho a l'exterior és especialment important.

En l'elecció dels prestatges de supermercats per triar el seu propi ambient de botiga similar al prestatge, l'estanteria de supermercat no és massa elevat, o massa curt, l'alçada general d'1,8 metres a 2,2 metres. L'espaiat de les prestatgeries del supermercat no pot ser massa alt, massa alt per als productes més baixos, perdrà enormement els recursos de prestatgeria.

En general, l'entrada del centre comercial va col · locar algunes necessitats diàries, prestatgeries de supermercats com xampú, tovalloles de paper i altres coses d'ús comú. Supermercat Prestatgeries Exportació per posar petites peces de mercaderies, menjar els productes. Igual que la salsa de soja i altres coses que s'utilitzen habitualment per col·locar-les, a la manera més fàcil de trobar el lloc.

Quan es col·loca pel tipus de separació, fresc, verdures, una zona de classe, zona de roba, electrodomèstics, etc. Les coses precioses per fer servir una pantalla elegant, com els cosmètics, es poden posar al bonic prestatge de la pantalla. Els llums de vitrines obertes, l'estanteria del supermercat i el vidre són translúcides, això pot ressaltar la imatge de marca del producte.

A partir de les dades de compres en línia, el tercer trimestre d'aquest any, el mercat de compres en línia de la Xina ha arribat a més de 2.000 milions de dòlars, l'aparador de supermercats en comparació amb la indústria tradicional del comerç minorista és aparentment insignificant. A principis d'aquest any, la indústria minorista de la Xina va sorgir entorn del desenvolupament de diversos tipus de crisi. Prestatgeries de supermercats Al proveïdor per cobrar tarifes altes de canal causades per l'augment dels preus, així com els problemes de qualitat dels productes, a tota la indústria per a una pressió sense precedents. Els marges de beneficis dels supermercats estan disminuint, les despeses d'explotació representen l'augment del marge operatiu dels negocis minoristes, que va afectar la indústria del supermercat, l'estanteria de supermercats i, per tant, afecta la venda de prestatges de supermercats. Prestatgeries de supermercats Segons l'enquesta, amb les compres en línia per unir-se a la competència, es pot canviar el patró actual de la indústria minorista de la Xina. L'enquesta mostra que el 5% de les primeres 100 empreses de la Xina han llançat una plataforma de compres en línia i funcionen bé, gairebé la meitat de les empreses han de fer compres en línia però s'enfronten a situacions difícils. Supermercats El 10% de les empreses encara deien que les compres en línia Al marge.