Casa > Notícies > Contingut

Mostra de productes alimentaris Mostra la sol.licitud

Jun 19, 2017

Molta gent no entén el menjar de la cuina dins dels requisits, sembla que tot vol posar aquí, com una caixa d'emmagatzematge, Food Display Show No sé que aquest enfocament és extremadament equivocat, diferents aliments, les seves característiques són diferents, així que hi ha un Molta quantitat d'aliments un cop al congelador, llavors s'accelerarà el seu envelliment, l'ús racional del congelador és molt important.

Així doncs, com utilitzar un congelador raonable s'ha convertit en la majoria de les persones que es preocupen pel problema. La temperatura del congelador generalment és de menys de 18 ℃, a aquesta temperatura, Show Display de l'alimentació, els bacteris generals seran assassinats o inhibiran la seva reproducció, de manera que els aliments emmagatzemats amb un millor efecte de conservació. Però la congelació no s'entén que és capaç de matar completament els bacteris, encara que una supervivència a baixa temperatura dels bacteris pot sobreviure a la forta resistència a les gelades. Així que un altre punt de vista, si el gabinet no és sovint netejat i desinfectat, Show Display d'aliments es convertirà en un punt de suport còmode de la bacteria.

A més, els aliments de l'armari també poden posar-se massa, de manera que la temperatura farà que l'aliment fora de la baixa temperatura i la temperatura interna alta causada pel deteriorament. Com a barat comprar un supermercat per comprar un d'ells obtenir un de pa, grans bosses de pa al vapor, i no es pot menjar, es pot empaquetar i, després, congelar-se, no es preocupi del venciment.

En les condicions congelades mai hi ha molta llarga. Treu-ho amb un forn de microones, suau i fresc com sempre. Temps de calefacció congelat bastant curt, la temperatura final de calefacció pot ser la temperatura ambient. I el millor és congelar-se amb envasos. Com que s'escalfa a temperatura ambient, no tingueu por a la descomposició de bosses de plàstic de substàncies tòxiques com el problema. És el mateix quan es treu el pa d'arròs del gabinet. Mostra de productes alimentaris Compreu pèsols frescos, pelar arròs amb pèsols, no rentar-los directament a la bossa d'aliments, no fingir massa, segellar bé, directament al congelat. Coma quan no necessiteu congelar, es pot cuinar el rentat directe de l'aigua. Aquest mètode de processament de manera que l'aigua de les verdures formi ràpidament un cristall de gel regular i petit, Food Display Display es distribueix uniformement a la cel·la, el teixit vegetal no serà destruït, mentre que el procés químic intern de les verdures no es pot dur a terme , De manera que els fongs i el motlle no poden sobreviure.

I després, tot el menjar hauria de seguir el principi de primer en primer lloc primer, i generalment podem dividir el menjar en un aliment calent i no calent de dues categories. Seguit per una petita categoria de menjar calent es divideix en classe al forn, fregit, halògens, fregits i al vapor; Plats freds sense menjar calent; El pa es divideix en pa, punts xinesos i occidentals, West Point, pastissos, pastissos. La pantalla s'ha de classificar per una gran classificació, classe petita, Mostra d'aliments Visualitza el mateix tipus de visualització de producte individual en una regió i marcat amb claredat.

Preste atenció a complir amb el principi de la primera entrada, posar els productes antics al capdavant de la fila, els nous productes a l'interior i posar-los ordenats i ordenats. Mostra d'exposició d'aliments Al mateix temps, també podem tenir en compte les característiques dels aliments cuinats i els canvis estacionals, de manera que la visualització de béns també tingui alguns canvis, les vendes normals de béns bons haurien de donar-se per augmentar la superfície de visualització, augmentar les vendes .

Per als articles promocionals, la visualització del butlletí de notícies hauria d'augmentar, una sensació de volum, una ubicació òbvia. També s'hauria d'augmentar la visualització especial de productes de temporada, Food Show Display, com ara el porcí rostit de Ching Ming Festival, les boles de massa de Dragon Boat Festival, pastissos de lluna, etc., altres béns s'han de basar en la mida de les vendes per determinar l'àrea de visualització.