Casa > Notícies > Contingut

Mostra de productes alimentaris Mostra de pantalla paral·lela

Jun 05, 2017

Mostra d'exposició d'aliments En primer lloc, s'han de col·locar en paral·lel quan es col·loquen els aliments, si es pot fer una classificació diferent verticalment per visualitzar-la. La visualització de mercaderies, la classificació i la classificació han de ser línies verticals entre els productes de la mostra i els productes bàsics han de ser iguals i ordenats, el pollastre i el pollastre en una línia, els porcs i els porcs, el bestiar i el bestiar, etc. Aquesta analogia, ha de ser clarament dividida, tan fàcil d'administrar, convenient per als clients a comprar. Si l'aparador té dos pisos, podem col·locar petites porcions d'aliments cuinats a la capa superior, i es pot col · locar el multi-component al pis inferior.

Després hi ha el vitrina de la carn, tots els aliments han de seguir els primers avançats del principi del problema i, en general, podem dividir els aliments en menjars calents i no calents en dues categories. En segon lloc, segons la petita classificació dels aliments calents es divideix en classe a la planxa, fregida, halogen, fregida i al vapor, Food Show Show, categoria de menjars freds no calents; El pa es divideix en pa, pastisseria occidental, pastisseria, pastissos i pastissos. La pantalla s'ha de classificar segons la categoria gran, la petita categoria, Show Display de menjars, el producte similar es mostra en una àrea i es marca clarament.


Preste atenció a complir amb el principi avançat del principi, el garatge a la part frontal de la línia, els nous productes ubicats a l'interior, i posats de forma ordenada i ordenada. Al mateix temps, podem també d'acord amb les característiques dels productes alimentaris cuinats i els canvis de temporada, de manera que la visualització de béns també produeixi un canvi determinat, les vendes normals de bones mercaderies, Food Display Display, s'han de donar per augmentar la superfície de visualització, Millorar les vendes.


Per als articles promocionals, les novetats de la pantalla s'han d'augmentar, Food Display Showcase una sensació de quantitat, ubicació. La particularitat, la visualització de productes bàsics de temporada també augmenta, Show Display de menjars com el porc de porc rostit de Qingming, el Festival de vaixells del drac Zongzi, pastissos de lluna mitja tardor, etc., altres béns s'han de basar en la mida de les vendes per determinar l'àrea de visualització .


Així, el congelador de vitrina per a la carn va suggerir que alguns propietaris de deli operatius poguessin utilitzar els mètodes descrits anteriorment per dur a terme la visualització correcta dels aliments a la vitrina Deli, crec que aquests mètodes també poden ajudar-vos a millorar les vendes d'aliments.