Casa > Notícies > Contingut

Mostra d'exposició d'aliments per ordre

Jul 24, 2017

Abans de res, Show Display Display quan es col·loqui al menjar s'ha de col·locar en paral·lel, si és una classificació diferent, podeu fer una visualització vertical. Quan es mostri la mercaderia, Food Display Showcase, la classificació i la classificació han de quedar clares entre les línies verticals, els productes i les mercaderies han d'estar perfectament entre el pollastre i el pollastre en una línia, els porcs i els porcs, l'exposició d'aliments, el bestiar boví i el bestiar, etc., L'altre basat en aquest impuls, ha de compartir clarament, de manera fàcil de gestionar, per facilitar la compra del client. Si el armari de pantalla té dues capes, podem posar una petita quantitat d'aliments preparats a la part superior, es pot col · locar el multi-component Food Display Showcase a la part inferior.

I després, tot el menjar hauria de seguir el principi de primer en primer lloc primer, i generalment podem dividir el menjar en un aliment calent i no calent de dues categories. Mostra d'exposició d'aliments Seguida d'una petita categoria d'aliments calents es divideix en classe al forn, fregit, halògens, fregits i al vapor; Plats freds sense menjar calent; El pa es divideix en pa, punts xinesos i occidentals, West Point, pastissos, pastissos. La pantalla ha de classificar-se mitjançant una gran classificació, Mostra de Display d'aliments amb classe petita, Mostra d'aliments Visualitza el mateix tipus de visualització de producte únic en una regió i marcat amb claredat.

Preste atenció a complir amb el principi de la primera entrada, posar els productes antics al capdavant de la fila, els nous productes a l'interior i posar-los ordenats i ordenats. Mostra d'exposició d'aliments Al mateix temps, també podem tenir en compte les característiques dels aliments cuinats i els canvis estacionals, de manera que la visualització de béns també tingui alguns canvis, les vendes normals de béns bons haurien de donar-se per augmentar la superfície de visualització, augmentar les vendes .

Per als articles promocionals, la visualització del butlletí de notícies hauria d'augmentar, Show Display d'aliments una sensació de volum, la ubicació és evident. També s'hauria d'augmentar la visualització especial de les mercaderies, com ara el porc rostit de Ching Ming Festival, les boles de massa del Dragon Boat Festival, els pastissos de lluna, etc. Display de Display d'aliments d'altres productes s'ha de basar en la mida de les vendes per determinar l'àrea de visualització.

Es recomana que alguns dels operadors de les botigues d'aliments cuinats puguin utilitzar les diferents maneres per posar correctament l'exposició d'aliments a l'alimentació, Food Display Show. Crec que aquests mètodes també poden ajudar-vos a millorar l'aliment.

En comprar gelats, els tres elements a tenir en compte: la temperatura del medi ambient de treball del vitrina, vitrines. Les configuracions de maquinària d'alta gamma (com ara compressors, motors, condensadors d'exposició d'aliments, etc.) asseguren que la màquina sigui duradora. La temperatura ambient també és un factor important si la botiga es troba a una temperatura ambient més alta. Per triar vitrines d'alta temperatura.

L'aparador s'utilitza per guardar la visualització de gelats, com el gelat italià, Food Display Show, la temperatura d'emmagatzematge és entre -16 ~ -18 graus, llavors hem de triar un armari per complir els requisits, mantenint el sabor del gelat .

L'armari de pantalla ha de permetre al client veure clarament el gelat emmagatzemat a l'interior. Al mateix temps, l'armari de gelats per ser bonic i nou, Food Display Showcase és necessari mostrar els requisits de disseny. La mida del vitrall depèn de l'àrea de la botiga, tot considerant l'harmonia amb els aliments que l'envolten.

Els armaris de pantalla necessiten una operació molt llarga, l'eficiència energètica de l'exposició d'aliments s'ha convertit en un dels factors que afecten el vitrina.