Casa > Notícies > Contingut

Mostra de productes alimentaris Mostra un idioma del producte

Cada tipus d'aparador pot expressar el seu Food Display Show, representant productes d'un llenguatge, vitrines d'alimentació per a persones que transmeten l'idioma, ni més ni menys que l'estratègia de màrqueting a la publicitat del producte. L'aparador és la informació de producte més directa per transmetre als consumidors el primer Procediment Mostra Show Display. Mostra per fer productes bells, sempre es pot trobar un ull, la voluntat de comprar persones és només uns pocs minuts o fins i tot uns pocs segons es decideixen, es perden aquest primer moment, la compra es desfà gradualment de la consciència. Mostra d'expositors d'aliments Trieu una bona mostra d'aliments, en els primers 1 segons, permeti que els clients descobreixin el vostre producte i, aleshores, poden mostrar Show Display de Menjar l'oportunitat de permetre que el venedor i el client arribin a un acord. Food Showcase per fer el següent, és bo transmetre informació alimentària als consumidors.

1, els armaris de vitroceràmica necessiten filtrar la seguretat dels aliments

2, els armaris de vitroceràmica necessiten una perspectiva forta, Food Display Showcase pot mostrar tota la gamma d'aliments, tant bella com duradora.

3, els armaris de vitroceràmica necessiten fer que l'àrea d'exposició es divideixi amb claredat, deixeu que l'aliment es mostri ordenadament, deixi que l'elecció del client sigui d'una ullada.

4, els armaris de vitroceràmica necessiten ser una il·luminació estable, una poca febre per a la Mostra d'Alimentació, estalviar electricitat i reduir el dany a l'exposició dels aliments.

5, la pintura d'aliments amb pintura en esprai de l'habitació necessita protecció del medi ambient, una duresa suau suficient per mantenir el vitrocerol a estrenar, per assegurar l'efecte de les exposicions.

Si el vitrina en si és un material amb vidre, Food Display Show, el transport de llarga distància es pot trencar fàcilment, això per mostrar el transport provocada per certes dificultats i una mica descuidat, hi haurà més problemes.

La mostra en el procés de transport dels principals problemes són: deformació de l'aparador, dany a les cantonades, vidres trencats, trencaments de cables, etc. Si voleu prevenir la situació anterior de Food Display Show, eviteu la pèrdua, val la pena prestar molta atenció a fer-ho.

En primer lloc, per a alguns clients se centren molt en la qualitat, els detalls de la pantalla de Display d'aliments, el comerç molt cautelós, el titani colat tant com sigui possible per permetre que els clients entrin a domicili. Aquesta és també la forma més directa de negociar, de manera que els clients a la qualitat de Hong Ti han reconegut una manera.

Abans de l'enviament, la fàbrica tornarà a comprovar-se, Show Display Display notificarà al client a la porta, consulteu l'armari de presentació d'acceptació, en l'enviament. Per descomptat, si es produeix un dany no fet per l'home, també estarà disponible el nostre manteniment postvenda.


En segon lloc, a Foshan, els clients propers a Guangzhou, Food Display Show poden fer ús de porta especial de cotxe. D'aquesta manera, només és adequat per a les fàbriques de personalització i aparador de mostres, la distància no està molt lluny de la situació a triar. Per descomptat, el titani colat també es basarà en el nombre d'aparador de Food Display Showcase, una instal·lació de porta a porta gratuïta.


Tercer, la logística, és que els clients nacionals reben l'armari de la pantalla, també és la probabilitat de dany lleugerament superior a les dues anteriors, però també la més utilitzada en el mètode del transport de la indústria.