Casa > Notícies > Contingut

Contingut tècnic de Rack de roba

L'elevació dels bastidors de la roba ara és més que una simple roba d'assecat, Roba de roba i més persones que porten a embellir el nostre balcó, l'embelliment de la nova funció domèstica, pel seu contingut tècnic no és alt, el llindar de la indústria no és alt, en els últims anys , Rack de roba, tots els bastidors d'assecatge de marca Tal com el creixement de l'estoc, Rack de roba ens va deixar en la compra de bastidors d'assecatge i, finalment, passar algun temps.

1 elecció dins de l'excel·lent qualitat de la marca del bastidor de la roba. Rack de roba La mà, els components de la politja, el cable, aquests tres són el focus, la mà és la clau. De fet, la barra seca de roba no és gens malament. La qualitat actual de la millor mà d'OK, Dr., el model super durable, 堪称.

S'han instal·lat 2 bastidors d'assecatge. Podríem sorprendre que el problema dels bastidors d'assecat en realitat la meitat del temps es deu a que la instal·lació no està estandarditzada. La instal·lació de l'especificació ampliarà la vida del producte. Al contrari, la instal·lació precipitada provocarà un mal ús, rack de roba que causa manteniment. La tarifa d'instal·lació actual és d'uns 30 iuans, si em permeten triar, prefereixo gastar 60 iuans, de manera que el punt de responsabilitat professional de la instal·lació de persones. La instal·lació és un enllaç clau. Tinc una experiència profunda. Àmplia, la regió de Buda, Rack de roba va recomanar a casa Dr., el nivell d'instal lació de primera classe. Rack de roba Tot i que semblen carregar només 30 iuans.

I després va destacar: la instal·lació estandarditzada és molt important, si us plau, seleccioneu un personal d'instal·lació especialitzat i responsable. Bastidors d'assecat de mans fàcils de passar per alt els detalls de la instal·lació: bastidors d'assecat instal·lats, Roba de roba prestar atenció al maneig de la línia tota la sortida, ajustada, això ajudarà a funcionar sense problemes i evitarà la línia de cartes. (Habilitat: agafeu la mà, fes-la apretada i, a continuació, agiteu-la), no menyspreieu-ho, Roba de vestir, la màquina té el 30% de la falla causada per la línia de la targeta.

3. Primera nota: les primeres barres seques cap avall (si es troba la barra seca no caure, no es segueix sacsejant, Roba de roba, es pot intentar penjar la roba per carregar), penjar la roba, repetir-se cap avall unes 20 vegades, després de córrer , Llis.

El paper de la perxa és penjar la roba. Roba de roba És el mobiliari popular anterior a la Xina. Antigament, la perxa està feta de fusta, Rack de roba, però el material de la perxa de Wenzhou d'aquest any ha canviat molt de temps. Fem una ullada als detalls de diverses categories de penjadors de Wenzhou.

El primer és un bastidor de fusta, Roba de roba que es produeix a una humitat seca de 18 ° C i s'asseca després de la producció acabada. Roba de roba L'ús de la fusta per fabricar estris de roba per apropar-se al sentit natural del sentit càlid i elegant del cost general i el material en si mateix no està contaminat. Però és més fàcil regar fàcilment les perxes fàcilment humides amb floridura.

El segon és un penjador de plàstic, Rack de roba que és ara el material més recent i més popular. La qualitat de la perxa de plàstic és fàcil de transportar, i el processament no és fàcil dir que el cost no és alt pot produir diferents colors de la perxa, Roba de roba però en el procés de producció i reciclatge és fàcil produir contaminació de L'ambient del material El pes de la roba estesa és limitat, més enllà de l'abast de la deformació o fins i tot trencat. La tercera per a la perxa de tela, de moda valent també pot protegir l'espatlla no es deforma, Rack de roba és l'ús d'un estret marge de roba que no pot utilitzar una mica gran, i els bastidors no poden estar bruts després de la neteja. I en el manteniment de tants tipus de penjadors a les rajoles de Wenzhou que fer és un dels millors possibles de comprar, pot prometre tenir després de la venda de bastidors d'assecatge per assegurar que els productes d'alta qualitat i millorar el sistema de garantia i manteniment; El segon per estendre l'estenedor L'ús de la vida per assegurar-se el manteniment periòdic, Roba de roba per assegurar-se que l'elevador és molt suau, la fricció es redueix considerablement, amb la polea entre el grau de desgast reduït considerablement, es pot ampliar la vida de l'assecat prestatge; El seu ús de quatre olis és el millor lubricant, oli de la màquina de cosir, no utilitzeu oli d'aliments o mantega sòlida.