Casa > Notícies > Contingut

Roba Rack Mostra el

Ganxos creuen que no cal dir, que tots coneixem quin és el seu ús que gairebé totes les llars té un penjador, Rack roba la perxa es pot dir que cada família no és i falta de part. Però avui els fabricants penjador a dir no s'utilitza per assecar les robes, però el centre comercial solia mostrar robes.

Al centre comercial, gairebé tots els pantalons de roba es mostren amb ganxo. Amb un ganxo per mostrar roba tenen una certa tridimensionals i no prendrà cap amunt de molts llocs. I la roba no es plec, que permet als usuaris sentir visualment el color de la roba, disseny, textura i així successivament. Penjador de fabricants de Rack penjador estrictament parlant, independentment de la casa o centres comercials, però el centre comercial amb la qualitat del penjador la roba ha de ser millor, Rack de roba o un penjador pobre afectarà persones a una bona mirada a l'avaluació bàsica de roba.

Fabricants de plàstic penjador produir tot tipus d'alta qualitat, bastidors plàstic mig gamma, bastidors Wenzhou, pantalons i suports d'exhibició i així successivament. Tenen un disseny de primera classe i un gran nombre de models, vestits de Rack de roba, roba casual, roba dona, marroquineria, roba Rack de roba infantil, etc., cada un té un acarament productes serà adequats per a vostè.

En primer lloc, primer de tot per evitar la planta bastidors de suportar la roba més pesat. Quan la perxa de suportar la roba més pesat, és probable de ser deformades o trencat. Penjador-se no és alta capacitat, roba Rack només pot suportar el pes de roba general, si Rack massa pesat, roba, llavors no pot donar suport, roba Rack és fàcil de donar lloc a danys a la perxa, ja no es pot continuar utilitzant. I si es danya quan la roba es pengen, roba Rack és fàcil de rascar roba, danys a la roba, les conseqüències són més greus.

En segon lloc, intentar evitar el desgast a la pell de la perxa. Rack de pell de la perxa és generalment suau, és fàcil d'usar, i quan això es porta la roba, que afectarà la perxa de la brillantor i bella, roba Rack fàcil s'oxida. I quan és òxid gastades o fins i tot, si encara continua a utilitzar la roba per assecar, és fàcil de fer la perxa en la roba rovellat fins a danyar la roba.

En tercer lloc, intentar evitar el contacte amb la perxa i humitat. Com la perxa propi trobat aigua és molt vulnerable a la corrosió i estovament, és fàcil deixar bacteris, roba Rack perquè per a la salut, per intentar evitar el contacte penjador i humitat. Sol ús la perxa per assecar roba, Rack roba sinó també intentar seca l'aigua, a més de fàcil corrompre la perxa, Rack de roba si massa aigua, roba massa pesat, però també fàcilment portar a deformació i penjador trencat.

Recentment, un dels amics més populars en l'ús de rotació penjador és com. Segons personal de vendes del distribuïdor, aquest mètode d'emmagatzematge és utilitzar mètode penjant per penjar roba, penjar roba és tres vegades el vestuari tradicional, el Gabinet de roba sencer pot ser girada de 360 graus, accés roba Rack és molt convenient, i roba penjada més la rotació més suau, Rack roba roba interior bastidors, corbata planes, activitats, Rack de roba com estirar la cistella i altres belles components de Rack de roba, però també millor per ordenar la roba per resoldre la roba de vestuari tradicional difícil, difícil de trobar roba i altres qüestions de roba penjada. Roba Rack de mini-mitjana, gran i altres especificacions diferents, pot satisfer la longitud diferent de l'espai. Si és un nou vestuari o la transformació de l'armari vell, són molt fàcils d'instal·lar.