Casa > Notícies > Contingut

Roba de rentat Procés d'electrodeposició

May 15, 2017

Moltes persones prefereixen usar penjadors d'electrodomèstics de roba de roba, i després introduïm les precaucions quan el penjador és:

En primer lloc, en el procés d'electro galvanització de la roba de roba, la qualitat de l'aigua és molt important, el millor és fer perxes de pura aigua, la qualitat és la millor. En segon lloc, abans de la reixeta, s'ha d'eliminar la brutícia del revestiment, si es maneja malament, la perxa després de l'electrodeposició, la superfície de Rack de roba no és suau, tindrà partícules fines, per tant, afectarà l'estètica. En tercer lloc, el procés de revestiment de llums de Wenzhou Generalment no es pot utilitzar l'àcid nítric concentrat, afectarà el grau d'unió del recobriment, sinó també per minimitzar l'estada a l'aire en el temps, per tal que el revestiment estigui massa llarg amb l'aire contacte de temps, propens a l'oxidació.

A la llar, molts racks de marques d'assecat, Rack de roba, com triar un adequat per a la seva marca per unir-se? És molt important per als venedors. Els racks d'assecat s'introdueixen per sota de tres punts com a referència:

Un, els fabricants de bastidors d'assecat per produir Rack de roba la capacitat de com? Vegeu si la marca de la certificació d'estàndards del sistema de qualitat, per investigar si realment es realitza per les normes del sistema de qualitat a la producció, per trobar oportunitats de comunicar-se amb l'enteniment de l'empresa Clothing Rack, pot comprendre el nivell de gestió de la marca de la marca. Visiteu el taller de producció, vegeu l'escala de les línies de producció, és millor que les altres marques de penjadors de roba? Mira si el producte de la botiga està ordenat? Com és el nivell de gestió del magatzem? Aquests factors són tot el que vol saber abans d'unir-se a la marca de la roba de la roba.

En segon lloc, com entendre la capacitat operativa de la marca de la perxa de roba? El funcionament de la marca hauria de tenir un mecanisme de so, ja sigui que el portaveu, sigui al CCTV que tingui publicitat, que emmagatzemi els materials de publicitat estiguin complets, a les festes nacionals (per exemple, Dia de Cap d'Any, Festival de Primavera, 51, 11), no hi ha cap activitats unificades de promoció de planificació nacional? Això pot reflectir que l'operació de marca és perfecta i madura.

En tercer lloc, la identificació de l'autenticitat dels certificats de racks certificats per a assecatge de marca. El lloc web oficial de la marca Clothes Hanger Brand té molts certificats, com ara: "marca de la Xina", "marca més popular", "certificat de gestió de qualitat", etc. Però l'autenticitat d'aquests certificats, per al franquiciat, és entendre clarament, això està relacionat amb un problema d'integritat empresarial. També podeu cercar a les fitxes Baidu "Top Ten brands", observeu les marques classificades, també podeu comprendre que aquestes marques de racks, per als franquiciats, també tenen un valor de referència.

Si voleu remullar-se, la perxa de roba és molt simple, de fet, en general, mentre la solució aquosa de la bombolla a la solució aquosa sigui més de mitja hora, això és bàsicament tothom pot fer-ho fàcilment o pot utilitzar 84 per intentar-ho, però la concentració serà més gran. A més, si la perxa és tot de metall, es pot posar al foc per coure o coure al vapor a l'olla també pot exercir el paper de desinfecció, o bé es pot col · locar directament al sol durant molt de temps també té un bon efecte de desinfecció .