Casa > Notícies > Contingut

Roba de vestir pot aconseguir

Jun 05, 2017

Roba de vestir En la vida moderna, els bastidors d'assecatge elèctric no són menys que les necessitats de la vida, imagineu, després de rentar-se la roba, penjar la roba després dels bastidors d'assecatge elèctric i després posar els bastidors d'assecatge per ascendir, això sembla que no tenim Posar la roba a penjar en els bastidors d'assecatge. Bastidors d'elevació de bastidors d'assortiment Segons el mode de transmissió es pot dividir en dos tipus manuals i elèctrics, com es jutja la qualitat d'un bastidor d'assecatge?

La qualitat dels racks elèctriques d'assecat principalment contemplen el dispositiu manivellat, és com el motor del cotxe, el cor del cos humà. El dispositiu manual és el nucli dels bastidors d'assecatge, es pot aconseguir la seva qualitat directament relacionada amb la funció dels bastidors d'assecatge i la vida útil del producte.

En primer lloc, un dispositiu a mà:

1, la patentada estructura anti-pols del dispositiu man-cranked, la capacitat de càrrega màxima que la manivela manual directa augmenta directament 1 temps, Roba de roba d'estalvi laboral del 50%.

2, un nou tipus de dispositiu anti-targeta, Rack de roba Ratchet Pawl tecnologia patentada, vida manual amb dues mans dues vegades, evitant amb eficàcia el treball de cables d'acer saltant, targeta morta.

II. Rod d'assecat:

L'ús d'un material d'aliatge d'alumini-magnesi, aparença guapo, capacitat de rodament, càrrega uniforme fins a 180 kg, més durador.

III. PRUEBA:

El primer llançament de la indústria de l'ús de la insatisfacció, el compromís de reemborsament incondicional, és també la marca industrial de bastidors tripulats.

Quatre, després de la venda:

Repareu una compensació de 20 iuans, teniu la força per atrevir-vos a prometre.

Presti atenció a la compra de vuit passos per aixecar racks per comprar la introducció

Comprar prestatgeries solen mirar sovint set llocs: gruix de l'assecadora, material d'assecat, superfície de la barra d'assecat, corda de filferro, polea, mà, cargol d'expansió.

Observeu el gruix de la barra d'assecatge: els bastidors de compra i ascensor no són més gruixuts, sinó moderats. Massa massa gruixut, tremolant massa pesat, no adequat per a l'aixecament. Pole a

El gruix moderat, de 1,0 a 1,2 mm de gruix, és més adequat.

Mireu el material de la biela: Actualment, hi ha acer inoxidable, aliatge d'alumini-magnesi, aliatge de silici magnesi de titani, els consumidors per distingir el material, es tracta de prestar atenció a la descripció comercial

La informació, l'elecció dels comerciants de bona reputació, la segona és la força directa dels dos extrems de la palanca, l'aliatge d'alumini sovint es dobla, no es pot restaurar, l'aliatge de titani no ho farà.

Mireu la superfície de la barra: el tractament de superfície de la barra d'assecat inclou principalment el tractament de polit, el tractament d'electrodeposició, el tractament d'aspersió i el tractament amb electroforesi. Rack de roba La tecnologia de processament electroforètic és la més complexa,

La superfície de la barra és molt brillant i el grau és el millor. El processat de polit és el més senzill, pertany a productes de gamma baixa, aquesta superfície de la vareta és molt brillant, a prop dels colors primaris d'aliatge d'alumini

, Però no hi ha tractament d'oxidació de la superfície, durant molt de temps, la superfície de la barra es ennegrirà.

Mireu la corda de filferro: un cop d'ull al pes, la Roba Rack dos veu la flexibilitat. Com més gruixut es tregui el cable més suau, el mètode d'identificació és plegar la corda de filferro, aneu a veure si podeu restaurar

.

Veure polea: La polea té un metall comú, fins i tot el ferro, el coure, la utilització de productes de polietilè compost de coure pur de millor qualitat.

Mireu el dispositiu man-cranked: el secador de mà és el component bàsic, molt crític, la compra hauria de girar directament el cranc manual, veure si és llis, Rack de roba el so no serà massa

Gran

Veure cargols d'expansió: els consumidors sovint ignoren els cargols d'expansió, de fet, determina si el producte està ben instal·lat, la instal·lació és sòlida.