Casa > Notícies > Contingut

Rack Advantage

Jul 24, 2017

L'estil de vida modern, fent que els racks d'assecatge siguin cada vegada més populars, Roba de vestir tot i que el tipus de bastidors d'assecatge són molt nombrosos, però la seva eficàcia en la marca. Els prestatges de roba d'Internet es poden veure a tot arreu, deu marques, Rack de roba però per a la marca de la suspensió, és difícil comparar, després de tot, els bastidors que el desenvolupament de la marca Hanger més avantatges.

1. La indústria del bastidor de la roba pot construir les seves pròpies botigues, Rack de roba però la indústria de la perxa almenys deu anys gairebé no hi ha botiga de suspensió. Els bastidors d'assecat són bàsicament diversos centenars de dòlars, mil iuans, dos mil dòlars són normals, però la perxa? Un penjador d'uns centaus de dòlar, cares uns pocs dòlars, Roba de roba des del qual és fàcil veure la diferència entre els dos beneficis. Si construeixes una botiga de penjadors, la roba de la roba d'un mes pot no ser suficient per llogar una botiga, utilitats.

2. Els motius del concepte de consum. Els bastidors d'assecat es poden utilitzar com a tipus de mobiliari, des del punt de vista del consumidor, sempre que els seus preus favorits o forts de Rack de Roba no importen, i la moderna decoració de gamma alta, segurament usarà racks de marca d'alta qualitat . Però per a la perxa, la majoria de les persones no faran que una petita perxa deixi d'utilitzar energia, alguns consumidors pensen que es poden utilitzar racks a la línia, Rack de roba, no hi ha necessitat de comprar massa bé, no hi ha necessitat de comprar perxa de marca, això Concepte ocupat Més del 70% del mercat de consum.

3. Des del punt de vista del servei postvenda, els racks de la marca Rack Clothing, si hi ha un problema, podeu reparar, bàsicament, el cost del manteniment. No obstant això, la marca no és la mateixa perxa, si els problemes de la suspensió, no és una reparació, i és bàsicament un reemplaçament directe. No és difícil veure des d'aquí, bastidors d'assecatge de rajoles i penjadors diferents, de manera que algunes de les diferències en el mercat post-venda.

La perxa al nostre país té una llarga història, es pot remuntar a la dinastia Zhou, Rack de roba, però després la perxa és una espècie de mobiliari, roba de roba del volum i el pes de les perxes modernes diverses vegades o fins i tot diverses vegades. És a dir, que l'antic penjador i la suspensió moderna són diferents, el Rack de roba, l'antic penjador és més històric. En general, la perxa és un ambient cultural i cultural.

L'encunyació de la Xina és un reflex del progrés de la vida, el Rack de roba per a la col·locació de la roba atribueix una gran importància específicament a les prestatgeries de roba penjant. El desenvolupament de la perxa de la Xina ha passat per alguns escenaris històrics molt importants, el Rack de roba dels prestatges de la dinastia Zhou, la primavera i la tardor de la fusta, els bastidors de moll de fusta de la dinastia Song, la dinastia Ming es van tallar els racks a la dinastia Qing cap als prestatges. Ha experimentat una llarga evolució, segueix avançant.