Casa > Notícies > Contingut

Carrets Disseny estructural

Jun 19, 2017

Ara, no importa quins supermercats superen els supermercats, aquest entorn ha canviat els hàbits de despesa de les persones, els carretons, sempre que els supermercats arribin al supermercat quan el paquet bàsic del paquet sigui petit i amb bosses de plàstic que portin no només cansats I també agafeu la mà, de manera que cada cop més gent usarà el carretó de compres de lleure.

Des del disseny estructural del carro de compres d'oci, Carros el cotxe gran + cotxe amb una petita bossa + corbata + roda petita.

La bossa de trolley està fabricada amb un drap d'alumini 600D d'aigua impermeable, que conté un revestiment de PVC, no només impermeable, sinó que també es pot utilitzar en diverses ocasions per a la neteja. Cos de compres amb una bossa petita, Carrets fàcils de posar petites coses o monedes disperses!

El disseny de la barra, més convenient per al carro o per esmentar coses. Les rodes petites no només són lleugeres, no toquen el sòl, però, el que és més important, redueix considerablement la càrrega, es pot empènyer lliurement a terra.

A causa del disseny fàcil d'usar de l'handcrapter, Carros va aportar un gran favor. A més, també és molt senzill d'instal·lar, es poden fer quatre passos.

1: doblegueu l'embalatge senzill

2: Amplieu el marc plegable i les bosses de compres

3: situat a l'eix de la roda de la compra de sivella protectora de plàstic per prendre, ambdós costats de la roda obligats a l'eix de la roda, la roda es pot lliscar fàcilment.

4: la configuració de la bossa de tela escocesa d'Oxford o PE al marc, el cos de la bossa amb un velcro, un raonable fix en el marc de la mà de la línia.

Molts consumidors compraran carretons de compra d'oci als ancians a casa, de manera que poden estalviar molta activitat física durant les compres, reduir la càrrega de les compres, però també evitar el pes prolongat causat per la tensió muscular.

Els carretons de compres plegables utilitzats en el disseny d'un sentit de moda molt modern, quan surt de compres és molt convenient d'usar, però molts consumidors a causa d'aquest nom de producte es denomina carro de compres plegable que el seu paper es limita a comprar de manera, però a De fet, el paper del carretó de la compra és molt important.

El carro de compres d'oci no només és gratuït per caminar al supermercat, per participar en activitats d'oci a l'aire lliure, també som una molt bona opció. Com sortir de la pesca. Carretons Penseu-hi com un cotxe petit al cotxe, no s'ha de preocupar per la seva posició, ja que la funció de plegat s'ha jugat amb la seva gran capacitat d'emmagatzematge. Oci de pesca, amb ell, teniu una bossa de peix, femta de pesca. El suport de la palanca també es pot utilitzar com un cotxe petit.

Als països estrangers, els carros arrossegant tot tipus de carro de compres a les compres s'han convertit en una moda i en el cotxe de compres domèstic cada vegada més respectat per tots. Perquè el carro de compres elegant i bonic no és l'alliberament de les mans, les cares, sinó que també et posen al capdavant de la moda, persones preocupades pel centre. I pujar el carretó de la compra també us permet desfer-vos de les escales amb el treball dur.