Casa > Notícies > Contingut

Mostra acrílica Quin tipus d'avantatge

May 10, 2017

Amb la pantalla acrílica cada vegada més popular, la pantalla acrílica i la funció de cremallera acrílica són més, diferents tipus de productes són diferents, com exposició de cosmètics, exposició de joies, exposició de gots, exposició electrònica, exposició de tabac i alcohol, etc. . El que és l'avantatge de la Mostra d'acrílic?
1, el material principal del marc acrílic de visualització és acrílic, en el disseny podem incorporar-nos a la cultura de l'exposició, de manera que l'ús del procés no només té un bon efecte de visualització, la visualització acrílica fàcil de netejar i, a més, millora el conjunt Imatge de l'empresa, des del paper de la publicitat.
2, a causa de l'estètica de visualització acrílica, Display acrílic i pot ser un bon producte per millorar el grau. L'ús raonable de la pantalla acrílica, no només per mostrar l'aspecte de les característiques del producte, sinó que també reflecteix l'excel·lent qualitat del producte, de manera que els clients no els agraden els efectes visuals, millorant així la qualitat del producte i promovent les vendes del producte.
3, tot i que l'acrílic té una transparència vidriosa, però el seu pes és només la meitat del vidre ordinari, en el maneig o moviment és molt convenient.
4, a través del disseny professional de la pantalla acrílica pot ser coherent amb la connotació de la cultura corporativa, una visualització més eficaç de la imatge de marca del producte. Pantalla acrílica A mesura que l'exposició es basa en el disseny del producte, podeu ressaltar millor les característiques i característiques del producte. A més, també podeu fer una visualització de productes classificats, de manera que els consumidors puguin explorar el procés d'una ullada, fàcil de comprar.
Els productes acrílics (plexiglàs) com a publicista de publicitat de novetats, a causa de l'alta transparència, la plasticitat, que donen un efecte sensorial visual únic, són àmpliament utilitzats en promocions de terminals, regals, regals, etc. Shenzhen dies de presentació de música de subministraments Co, Ltd amb el seu propi equip de motlle i experiència de disseny i processament, la producció de productes de vidre utilitzats en la pantalla del producte, publicitat de visualització,
Mostra acrílica del procés de producció:
Mètode d'enganxat:
En primer lloc, el suport d'acrílic tallat en una forma determinada, enganxeu-lo al pla fet. Ja sigui en el tall o la pasta, teniu requisits tècnics més alts. Aquest és el primer.
Premsatge en calent:
El segon necessita dissenyar-se primer segons el disseny de matriceria en calent, de fusta polivalent, d'emmotllament d'oli i plàstic i, a continuació, repartir plom, material de guix per a motlles de yin i yang. Una vegada s'escalfa la placa acrílica, es premsa en calent al motlle. La forma en què el producte depèn de l'abast del motlle és bo o dolent, un bon motlle apretat per la plenitud del producte acabat, les corbes suaus, el sentit tridimensional de les característiques d'un efecte de relleu.
Escalfament calent:
El tercer tipus d'exposició acrílica calentament, directament a mà, niu ràpidament, modelat per amasat. Aquest mètode requereix l'experiència del peu, l'acció del vell mestre per completar. Des de la màquina d'emmotllament, a mà, el producte és relativament senzill i brut, i més per a la visualització d'ornaments a la producció de prestatgeries.
Mosaic mètode:
L'últim es basa en el disseny, l'ús de la màquina de tall per làser tindrà diferents colors de la placa marc acrílic de visualització tallada a la geometria requerida, a la costura del mosaic del sòl. Aquest mètode és fàcil de transportar, els clients poden muntar-se automàticament.