Casa > Notícies > Contingut

La visió acrílica Els efectes visuals són molt atractius

May 10, 2017

El suport d'acrílic amb personal personalitzat, colors rics, cristalls translúcids i materials delicats i sense defectes pot tenir un efecte visual molt bo. Aquest efecte visual és molt atractiu, podeu fer que la nostra pantalla promocional sigui més fluida, transparent i acolorida amb una bona visualització de productes acrílics, però també una bona imatge de marca.
El suport de la pantalla amb una aparença única i el logotip de marca també és una bona cultura de la marca publicitària, augmenta la visibilitat. Pot fer que la gent sigui molt bona per distingir la seva pròpia marca, la presentació acrílica és molt important per al màrqueting. Només un clar reconeixement de marca, Display acrílic per tenir una major fidelització i adhesiu dels usuaris.
Quines són les categories d'exposició acrílica:
1, bastidor de cosmètics acrílics, botigues de cosmètics, centres comercials per a la visualització i visualització de cosmètics;
2, prestatgeria de joieria acrílica, joieria acrílica de visualització, botiga d'or per a la visualització i visualització de joies;
3, expositor de rellotge acrílic, rellotges, centres comercials per a la visualització i visualització de rellotges;
4, suport per a exhibició de telèfons mòbils acrílics, botiga de telèfons mòbils per a la visualització i visualització del telèfon mòbil;
5, suport acrílic d'alcohol i tabac per a la presentació i venda de begudes de cigarrets.
El suport expositiu anterior és només uns quants tipus de suport acrílic, per descomptat, el tipus de bastidor acrílic és molt més que això, quants tipus de productes amb el nombre de marcs de visualització acrílica coincidents per poder comprar encara més A la qualitat dels productes de visualització, en primer lloc, podeu tocar la pantalla acrílica a través de la sensació, podeu utilitzar aquest sentit per determinar la qualitat de la situació inicial. Una bona superfície de la superfície del bastidor d'acrílic arrodonida rodona i suau, se sent bé i no tindrà el fenomen d'esgarrapades de les empremtes dactilars.
En segon lloc, en la compra és la necessitat de prestar atenció a l'exhibició acrílica de la translúcida, ja que moltes fàbriques petites per maximitzar els beneficis en la selecció utilitzaran materials reciclats, aquest material reciclat estarà fet de fenomen groc i florit Des de l'aspecte És fàcil de veure, i la textura també és molt fràgil, el bé acrílic és una transmissió lleugera molt forta, l'ús de matèries primeres també ha de ser una matèria primera no contaminant. Per al producte en termes principalment de l'aspecte a distingir.
Finalment, cal tenir en compte l'estabilitat i el pes de la pantalla acrílica, es col·locarà un bon bastidor acrílic en el rang normal d'elements arbitràries que no apareixeran distorsions en el problema de la distorsió, mentre que la pantalla s'aixeca per la uniformitat del tauler i el gruix Són consistents, poden participar en el gruix estàndard del prestatge d'acrílic per comparació. I un bon color de prestatgeria d'acrílic també és molt uniforme, el conjunt és molt bo.