Casa > Notícies > Contingut

Procés de Producció de Display Acrílic

Jun 05, 2017

L'acrílic gairebé sempre apareix en tots els aspectes de la vida i pot produir gairebé qualsevol producte en la vida. En el procés de producció de marcs acrílics, Acrylic Display el material pot ser serigrafiat, gravat amb làser, polir de flama, impressió de plaques, ampolla tèrmica, etc., a través de l'emmotllament per injecció industrial tradicional general, és molt difícil d'aconseguir. A causa de la duresa de la placa i el grau de resistència a l'àcid en comparació amb la placa de resistència i el mercat de nous laminats per a mascotes, la pantalla acrílica en contrast és molt fàcil de trencar i trencar, com l'impacte i l'efecte de flexió en fred. Per tant, hauríem d'estar familiaritzats amb les seves característiques d'atribut per facilitar-ne l'ús. El suport acrílic per a una varietat de productes ha aportat un excel·lent valor de visualització, que és cada vegada més empreses en diversos camps d'aplicació. A la vida es troba la figura del quadre d'exhibició d'acrílic, però el seu àmbit d'aplicació inclou la pantalla de cosmètics, la pantalla de joieria, Acrílic Mostra la pantalla de productes digitals, la visualització de telèfons mòbils, la pantalla de classe de vins de luxe, la pantalla de visualització de gamma alta, etc. . Així que el bastidor d'acrílic en la selecció de quins principis hauríem de recordar?


El més important és l'elecció del material, només trieu el dret, per considerar la propera opció. En el mercat actual, la producció dels materials de visualització inclou principalment placa acrílica, fusta respectuosa amb el medi ambient, bombers especials, taulers de vidre, etc. I comparar-los, Display acrílic es trobarà en aquests materials que s'utilitzen àmpliament en fusta acrílica, fusta respectuosa amb el medi ambient.


2. Integrar el sistema visual de la cultura corporativa. L'elecció i el sistema de Visió de la cultura empresarial unifiquen el color, fan que el marc de visualització acrílica pugui efectivament unificar la forma de cultura empresarial, integra el sistema Visió empresarial.


3. L'estructura del quadre de visualització, segons les necessitats dels clients per dissenyar formes per a la seva selecció. Per conèixer l'elecció més adequada al disseny de la placa, Display Acrílic pot salvar efectivament la placa, per evitar residus sense gust, ja sigui per al medi ambient o per als hostes, són un comportament corporatiu responsable.

Per poder comprar productes de visualització d'alta qualitat, en primer lloc, podeu tocar el marc de visualització acrílic, podeu utilitzar aquest sentit per determinar la qualitat de la situació preliminar. Bona superfície de marc de visualització acrílica de la ronda suau, se sent bé i no tindrà un fenomen de raspat d'empremtes dactilars.

En segon lloc, en la compra és la necessitat de prestar atenció a la transparència del marc de visualització acrílica, ja que moltes fàbriques petites per maximitzar els beneficis en la selecció de materials utilitzaran materials reciclats, aquest tipus de material de reciclatge fet de la placa serà mohoso , El fenomen groguenc des de l'aspecte és molt fàcil de veure, i la textura és molt cruixent, el bé acrílic és una transmitància lleugera molt forta, l'acrílic La visualització de l'ús de matèries primeres també ha de ser una matèria primera sense contaminants respectuosa amb el medi ambient. Perquè el producte és principalment de l'aspecte a diferenciar.

Finalment, s'ha de tenir en compte l'estabilitat i la capacitat de la plataforma de visualització acrílica, una bona visualització acrílica en el rang estàndard de col·locació arbitrària d'elements no apareixerà un problema de distorsió distorsionada, alhora que el marc de visualització usava la uniformitat de la placa i el gruix és consistent, Participa en la comparació d'espessors estàndard del quadre d'acrílic. I un bon color de marc de visualització acrílica també és molt unificat, la integritat de molt bona!