Casa > Notícies > Contingut

Pantalla acrílica Bona qualitat

Jul 01, 2017

Pantalla acrílica Manual o semi-mecànica de rectificat a la cinta principal o paper de lija, l'ús de cinta abrasiva o polit, per un tipus de pasta relativament suau i bo, la zona de contacte de mòlta d'acrílic mòlt és més gran, menys calor, la calor és bona, no només Alta eficiència de la producció, la qualitat de la mòlta és bona i és adequada per a la mòlta de la superfície de conformat complex. Molescents gruixuts quan s'utilitza un gran abrasiu de granulometria, la pantalla acrílica esmolva bé quan s'utilitza una petita mida de partícula de l'abrasiu. Pantalla acrílica Tingueu en compte que el refredament s'ha de realitzar durant la mòlta, normalment amb aigua com a refrigerant.

Quan el marc de visualització acrílica es pole manualment, s'ha de col·locar a la superfície polida amb una pressió de 5 a 10 N amb una llana fina o una bola de cotó submergida amb una cera polida i uniformement linealment al llarg del procés a una Velocitat de 100 a 120 r / min, pantalla acrílica Normalment 1 ~ 2 mm per segon cap endavant. Aneu amb compte de no centrar-se massa en una part del polit, per evitar la formació de sobreescalfament i depressió de processament de fricció local. També tingueu en compte que la superfície de poliment de la cera polida no ha de ser massa seca, s'ha de prestar atenció a la lubricació d'alimentació.

Cera de polit per a polir acrílic, el procés de polir de visualització acrílica es converteix en un dels materials clau del procés. La cera polida té els avantatges d'alta velocitat de polir, alt acabat i llarga vida útil, i pot canviar la qualitat de poliment i l'entorn operatiu. Per exemple, el polit de visualització acrílica amb una cera de polir rars de terra, un minut per completar la càrrega de treball, com l'ús de cera de polir d'òxid de ferro trigarà entre 30 i 60 minuts. Cera de poliment de terres rares a causa del seu paper químic i mecànic exclusiu del principi d'eficiència de polit, Display acrílic com el material de procés d'encoixinat de marcs acrílics de procés.

La diferència més gran entre el polit i el rectificat és que el polit no canvia la precisió dimensional de la peça, sinó que només elimina les línies fines i les taques del marc de visualització acrílica, la visualització acrílica millora l'acabat superficial, redueix la boira fins que aconsegueix una especificació Brillantor, pantalla acrílica Afegiu cera polida entre les superfícies mecanitzades.

Característiques d'accessoris acrílics

1, un alt grau de transparència: el plexiglàs és el material transparent polímer més rellevant, una velocitat de transmissió lleugera del 92% superior a la transmitància de vidre.

2, alta resistència mecànica: massa molecular relativa de plexiglàs d'uns 200 milions, és una cadena llarga de compostos polimèrics, i la formació de la cadena molecular és molt suau, Display acrílic, de manera que la força de la plexiglàs és relativament alta, anti-tensió i resistència a l'impacte 7-18 vegades més gran que el vidre ordinari.

3, pes lleuger: densitat de plexiglàs d'1,18 kg / dm3, la mateixa mida del material, el seu pes és només la meitat del vidre ordinari, d'alumini metàl·lic (metall lleuger) del 43%.

4, fàcil processament: la plexiglàs no només pot utilitzar el tall de trosseig, la perforació de perforació, i pot utilitzar acetona, cloroform i altres enllaços en una varietat de formes d'equipament, Display acrílic, sinó també amb emmotllament per bufat, injecció, extrusió i altres mètodes de modelat de plàstic. Processada en coberta de gran cabina d'avió, petita a dentadura i atenció dental i altres productes.