Casa > Notícies > Contingut

Pantalla acrílica Bona qualitat

Jul 11, 2017

Manipulació manual o semi-mecànica al cinturó principal o paper de vidre, acrílic Mostra l'ús de cinta abrasiva o paper de poliment, a causa d'un tipus de pasta de bona acrílic, bona relació de mòlta, la zona de contacte és més gran, menys calor, la calor és bona, no només alta eficiència de producció, visualització acrílica La qualitat de mòlta és bona, Display acrílic i adequat per a la mòlta de la superfície de conformat complex. Molescents gruixuts quan s'utilitza un gran abrasiu de granulometria, una fina rectificació quan s'utilitza una petita mida de partícula de l'abrasiu. Tingueu en compte que el refredament s'ha de dur a terme durant la mòlta, la pantalla acrílica normalment amb aigua com a refrigerant.

Quan el marc de visualització acrílica es pulse manualment, la visualització acrílica s'ha d'afegir a la superfície polida amb una pressió d'entre 5 i 10 N amb una llana fina o una bola de cotó submergida amb una cera polida i uniformement linealment al llarg del procés. a una velocitat de 100 a 120 r / min, generalment 1 a 2 mm per segon cap endavant. Aneu amb compte de no centrar-se massa en una part del polit, per evitar la formació de sobreescalfament i depressió de processament de fricció local. Tingueu en compte també que la superfície de poliment de la cera polida no ha de ser massa seca, s'ha de prestar atenció a la lubricació d'alimentació.

Cera de polit per a polir acrílic, procés de polit fins a convertir-se en un dels materials clau del procés. La cera polida té els avantatges d'alta velocitat de poliment, acabat acrílic d'acabat alt i llarga vida útil, i pot canviar la qualitat de polit i l'entorn operatiu. Per exemple, el poliment d'acrílic amb una cera de poliment rar, un minut per completar la càrrega de treball, com l'ús de cera de polir d'òxid de ferro trigarà entre 30 i 60 minuts. Cera de poliment de terres rares a causa del seu paper químic i mecànic exclusiu del principi de l'eficiència de polit, ja que els materials de procés d'emmotllament de marcs acrílics són capaços d'escalfar.

La diferència més gran entre polit i rectificat és que el polit no modifica la precisió dimensional de la peça, sinó que només elimina les línies fines i les taques del marc de visualització acrílica, millora l'acabat superficial, redueix la boira fins que obté un brillantor especular, Afegiu cera polida entre les superfícies mecanitzades.

Els productes acrílics tenen un excel·lent rendiment, al centre comercial podem veure una varietat de bells comptadors de cosmètics, aparadors mòbils, i posar tot tipus de prestatges de productes de refrigeris, caixes de menjar, etc., Acrílics de visualització que trobareu són figures acríliques. Als principals centres comercials o botigues, podem veure que els productes acrílics tenen un gran paper, especialment en el taulell de cosmètics, els accessoris acrílics són indispensables. Pantalla acrílica Què és tan especial i avantatjosa?

1, un alt grau de transparència: el plexiglàs és el material transparent polímer més rellevant, una velocitat de transmissió lleugera del 92% superior a la transmitància de vidre.

2, alta resistència mecànica: massa molecular relativa de plexiglàs d'uns 200 milions, Display acrílic és una cadena llarga de compostos polimèrics, Display acrílic i la formació de la cadena molecular és molt suau, de manera que la força de la plexiglàs és relativament alta, anti-tensió i resistència a l'impacte 7-18 vegades més gran que el vidre ordinari.

3, pes lleuger: densitat de plexiglàs d'1,18 kg / dm3, Acrílic Mostra la mateixa mida del material, el seu pes és només la meitat del vidre ordinari, metall d'alumini (metall lleuger) del 43%.

4, fàcil processament: la plexiglàs no només pot utilitzar el tall de trosseig, la perforació de perforació i pot utilitzar acetona, cloroform i altres enllaços en una varietat de formes d'equipament, Display acrílic, sinó també amb emmotllament per bufat, injecció, extrusió i altres mètodes de modelat de plàstic. Processada en coberta de gran cabina d'avió, petita a dentadura i cura dental i altres productes.