Casa > Sobre nosaltres

Zhelf de fabricació Co Ltd (Zhelf) és una de la botiga professional apropiat fabricants d'exhibicions de botiga. Amb més d'una dècada llarga experiència treballant amb firmes internacionals globalment, ens dediquem a oferir solucions completes per a nostre customersand #39; necessitats i desenvolupar nous productes per satisfer el desafiant de mercat al detall
Exhibició d'acrílic, mostrar comptadors, mostrar bastidors, vitrines d'exhibició, mostrar taules andamp; miralls, prestatges de la gòndola andamp; accessoris de prestatge, visualitzar ganxos i comercial andamp carro; carros etc..
Tots aquests productes es poden utilitzar en roba/peça d'exhibició botiga, botiga de sabates, botiga quiosc, qualsevol mena de botiga, botiga boutique, supermercat, etc..
SGS, ISO9000 i també pot acceptar inspecció partit 3
Tall automàtic, fresadores CNC, màquina Turrent Punch, làser màquina de tall, Auto bander vora, tub i xapa flexió màquina, màquina de TALADRAR multi-eix, soldadura Mig i Tig, soldadura per punts, màquina de soldadura de tanca, etc.
95% productes serà exportat a tot el món, especialment Austràlia, UK, EUA, França. I cada client donaria alt Valorat amb el nostres productes i servei i també ens agradaria repetir ordre amb nosaltres.
Els nostres productes són 100% fet a client, perquè cada comanda es produirà un cop confirmada cada detall amb els clients. Després del part, ens seguirà les mercaderies per als clients també i obtenir retroalimentació immediata d'ells relatius als seus productes.